2012. január 22., vasárnap

Peg Perego babakocsi - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


Nagy méretű Peg Perego márkájú, multifunkciós babakocsi mózeskosárral, autós hordozóval. Kifejezetten nehéz terepre, földútra alkalmas, mi is arra használtuk, súlya miatt nem ajánlom olyan helyre, ahol emeletre kell feljuttatni. Huzata uniszex fehér-szürke kockás, a lábzsákok fejrészénél kis hímzéssel. Nem fakó, jó állapotú, néhol megpattant varrással. A babakocsi kerekei nem bolygósíthatóak, viszont rugós felfüggesztésűek, így fel-le ringatható benne a hasfájós, sírós baba, ill. altatáskor is ideális. A tolókar magassága állítható.
A nagy méretű, 40x80 cm-es merevfalú mózeskosár nagyon sokáig, akár 1 éves korig használható télen is, kertes házban, udvaron altatáshoz nagyon alkalmas. A mózes alja fejrészen emelhető, ami náthás, bukós babáknál lehet szükséges, illetve nyáron megemelve sokkal jobban szellőzik. A mózes a kocsi vázáról levéve hordozófülekkel áthelyezhető, önállóan is használható, például a családi ágy mellett a földön altatható benne éjjel is a baba. Nálunk később hintázáshoz volt népszerű.
A sportrész mindkét irányból felhelyezhető a vázra, így kezdetben a mamájával szemben, később kifelé nézve is utazhat a kisgyerek. A háttámlája dönthető, a lábrésze emelhető, a nagyobb gyerek is kényelmesen alhat benne. A napfénytető, echo áthelyezhető a mózesről a sportrészre, mindkettőhöz felpatentolható külön lábzsák tartozik.  
Az autós hordozó közvetlenül felrakható a babakocsivázra, de tartozik hozzá egy műanyagtalp is, ami az autó üléséhez rögzíthető, így csak a hordozót kell ki-be pattintani. A hordozó ötpontos biztonsági övének csatja beragadt, nem tudom, működik-e. A hordozónak saját napvédő teteje van, csecsemő szűkítővel is rendelkezik. A képen látszik, megfelel a legfrissebb szabványnak.
A kocsihoz tartozik egy használt pelenkázótáska, és egy esővédő is.
A babakocsi súlya és mérete miatt személyes átvételt javaslok. Minden kérdésre szivesen válaszolok.



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 08:18
. Peg Perego babakocsi - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése