2011. október 27., csütörtök

9K több színű GOLD filled lógós fülbe - Jelenlegi ára: 1 Ft

Csodaszép alkalmi karika fülbevaló, több színű lógós lánccal.
Mérete: 80x2 mm
Súlya: 1. 9 gramm
Listaára: 5 250 HUF
A GOLD filled vagy arany-diffúziós ékszerek sokkal tartósabbak, mint az aranyozott ékszerek.
A diffúziós eljárás lényege, hogy a hengerelt aranylemezt rendkívül nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel. A “ 1/20 14K” jelzés az Egyesült Államokban hivatalos nemesfémjelzésnek minősül és azt jelenti, hogy az anyag legkevesebb 1/20-ad része, az az 5% -a 14 karátos arany. A diffúziós eljárás előnye, hogy egy rendkívül vastag arany fedőréteg jön létre, amely akár százszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva. Az aranydiffúziós ékszerek használata során nem tapasztalhatók az aranyozott tárgyakéhoz hasonló nem kívánatos jelenségek.
Ezek az ékszerek nem színezik el a bőrt, nem okoznak allergiás tüneteket, nem veszítik el fényüket nem foltosodnak és rendkívül kopásállóak. A használat során mindenben megegyeznek az azonos karátszámú aranytárgyak tulajdonságaival hiszen a külső rétegük valódi arany.
A diffúziós technológiával készült tárgyak rendeltetésszerű használat mellett akár egy életen át megőrzik az arany tulajdonságait a színarany árának töredékéért.
Az Egyesült Államokban ezt a technológiát már a múlt század elejétől alkalmazzák, és sok a régi időkből előkerült ékszer máig is megőrizte eredeti szépségét és minőségét.
Ezeket az ékszereket magamnak vettem, de amiből több hasonló van, azokat itt meghirdetem.
Mind vadiúj és bontatlan, kipróbálva, hordva sohasem voltak.
Nézz körül nálam, többféle ékszert találsz, folyamatosan töltök fel újakat.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 13:59
. 9K több színű GOLD filled lógós fülbe - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése