2011. július 30., szombat

Kovácsy Zsombor: A jogi szabályozás hatásvizsg - Jelenlegi ára: 3 830 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A jogi szabályozás hatásvizsgálataA könyv listaára: 4790 Ft. Leírás:
Noha a laikus számára a jogszabályoknál kevés unalmasabb, szárazabb ismeretanyag létezik, mégis akár a KRESZ-szabályok egy város komplett ritmusát ezek határozzák meg (akár tudunk róla, akár nem) a társadalom egész életmenetét, életszínvonalát és -minőségét, környezetét. Kiemelkedően fontos tehát a bevezetendő törvények következményeinek előzetes felmérése, vizsgálata, tervszerű szabályozása. Ezzel foglalkozik a hatásvizsgálat, amely szakterülettel kapcsolatos alapvető tudnivalókat foglalják össze a szerzők eme művükben. A szabályozás hatásvizsgálata fogalmi kereteinek, általános jellemzőinek és gyakorlatának áttekintését követően részletesen írnak a hatásvizsgálat eszköztáráról (statisztika, gazdasági, környezeti, egészségi és társadalmi hatások, jogi hatékonyság, befolyásoló kodifikációs tényezők). Az utolsó fejezetben részletesen olvashatunk a hatásvizsgálati projekt megvalósításának gyakorlati menetéről: a meghatározó alapelvekről, az ún. hatásvizsgálati láncról, valamint a sikeres elvégzéshez nélkülözhetetlen gyakorlati információkról. A kötet végén találjuk az irodalmi hivatkozások jegyzékét. ISBN: 963-9542-95-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 830 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:15
. Kovácsy Zsombor: A jogi szabályozás hatásvizsg - Jelenlegi ára: 3 830 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése